Hva leverer vi?

Løsninger

Nettinfo AS leverer publiseringsløsninger, utvikling, design, vedlikehold, rådgivning og opplæring rundt internettjenester.

Nettsted ("Hjemmeside")

Vi kan gi deg starthjelp eller bygge opp et nøkkelferdig nettsted enten dere ønsker å vedlikeholde nettstedet med programvare som f.eks. Dreamweaver eller dere ønsker en fleksibel webbasert publiseringsløsning.

Publiseringsløsning

Vi leverer publiseringsløsningen CustomPublish CMS*. CMS står for "Content Management System".

CustomPublish gir deg muligheten til å vedlikeholde nettstedet ditt selv kun ved hjelp av en PC (eller Mac) tilknyttet internett og en nettleser som for eksempel Internet Explorer, uten installasjon av programvare. Fra hvor du ønsker å gjøre det til enhver tid.

CustomPublish er webbasert norskutviklet standardprogramvare. Med CustomPublish kan du starte med en liten løsning og utvide med flere moduler ved behov. Løsningen er databasebasert og gir deg mange muligheter for nettstedet ditt. Blant modulene kan nevnes intra/extranett, diskusjonsforum, spørreundersøkelser, nettbutikk.

Opplæring

Vi kan bygge opp et rammeverk som du selv kan bygge videre på og vedlikeholde, og vi gir deg den opplæring du behøver enten du ønsker å lære webpublisering, bildebehandling eller annet rundt internettjenester.

Vedlikehold og innhold

Vi bidrar gjerne med vedlikehold av hele eller deler av nettstedet. Kanskje er det en kampanje, et arrangement eller et produkt som du vil fremheve en periode.

Vi kan også inngå i en webredaksjon for din bedrift/organisasjon og ha det overordnede ansvaret for nettstedet.Våre tjenester

alt rundt webløsninger:

webbasert CMS publiseringsløsning

webstrategi

konsept

design

utvikling

vedlikehold

prosjektledelse

oppdatering

redaksjonelle tjenester

videreutvikling

opplæring

nettbutikk

webredaksjon

markedsføring av nettsted

søkemotoroptimalisering

rådgivning

webannonser

fotografering

oppbygging av bildedatabase

profilhåndbok på nett